Servicii

Montăm panouri fotovoltaice pentru parcuri solare și proiecte rezidențiale din 2009

Consultanță și Documentație

Proiectare, Avize și Autorizații

Construire și Predare

Mentenanță

Consultanță și Documentație

Echipa Vividus te va ajuta să îți planifici proiectul în întregime. Oferim servicii complete de proiectare, dar și soluții și proiecte fotovoltaice personalizate.

Primul pas este de a efectua o analiză a necesarului de energie electrică. Ulterior, împreună cu electricianul autorizat de A.N.R.E ne vom asigura că vei obține cel mai bun raport Kwp/Kwh. Vom identifica soluția eficientă, spațiul disponibil și propice pentru montarea panourilor, însă vom analiza și orientarea optimă și posibilele interferențe.
Al doilea pas include realizarea studiului de fezabilitate, a proiectului tehnic, stabilirea specificațiilor fotovoltaice, împreună cu studiului de conectare și restul de detalii de execuție a proiectului.
Costul proiectului va fi discutat în această etapă.

Proiectare, Avize și Autorizații

Având studiu de fezabilitate și proiectul tehnic unde sunt specificate toate detaliile execuției, vom putea pregăti restul de documentație pentru a putea depune dosarul pentru a obține autorizațiile necesare.

Spre exemplu, în dosarul pentru un proiect rezidențial, va fi necesar să cuprindem: proces verbal care confirmă recepția la terminarea lucrărilor aferente instalației de producere a energiei electrice și a instalației de stocare, buletinul de încercare a prizei la pământ, certificatele de conformitate și fișele tehnice ale invertoarelor și unităților generatoare cu datele și funcțiile corespunzătoare, schema electrică monofilară a instalației de producere a energiei electrice și modul de racordare a acesteia în instalația de utilizare existentă)

Construire și Predare

Până a începe această etapă, deja avem definitivate detaliile precum: tipul de panouri fotovoltaice, numărul și tipul de invertoare).

Vom stabili perioada exactă de execuție, pentru a ne putea pregăti echipa și utilajele. Vom livra echipamentele, iar ulterior vom efectua montajul propriu zis (vom monta panourile, le vom conecta la instalații, le vom pune în funcțiune, vom verifica eficiența lor și modalitatea lor de funcționare). Având o experiență bogată în proiecte complexe, echipa noastră va furniza toate serviciile cu rigurozitate și profesionalism.

Mentenanță

Mentenanță profesionala

Am dezvoltat parteneriate de încredere și de lungă durată cu producătorii de echipamente, astfel încât panourile fotovoltaice montate, inclusiv componentele, beneficiază de garanție de la producător (pentru menținere a randamentului în limitele certificate). În cazul în care vor apărea defecțiuni, vă vom oferi suport și vă vom îndruma către partenerul nostru.Garanția pentru montaj va fi discutată înainte de a semna contractul de colaborare.